VINTERFERIE MED FAMILIEN I RANDERS CITY

Ideer til TING I KAN LAVE SAMMEN

Vinterferien betyder for mange fri fra job og skole, nærvær, hygge og kvalitetstid med hele familien. Og det betyder også ofte forventningsfulde børn, der trænger til aktiviteter og oplevelser. Derfor har vi samlet en lille guide her, til gode oplevelser for både store og små. 

CAFE´ HYGGE, LEG OG SHOPPING I RANDERS CITY

Gå på hyggelige caféer, nyd en varm kakao, leg på legepladsen eller fyld skabet op med nyt tøj til forårets kommen, spil til hjemmehygge eller måske et lille stykke legetøj. Randers City byder alle velkommen i byen til hygge, shopping og AKTIVITETER i vinterferien. Se vores udvalg af butikker HER.

THE DINING CIRCUS’, VARM KAKAO ELLER BURGER?

Skal der hygges lidt ekstra på turen i byen eller skal børnene inviteres ud på aftensmad i ferien? Så er der flere oplagte muligheder for børn og børnefamilier i Randers City, og det er uanset om det skal være en hurtig omgang fritter, en velkendt ’Jensen bøf’ eller en varm kakao med flødebolle til. Se vores udvalg til den spiselige oplevelse i vinterferien, hvor der også er er noget for de mindste, HER.

BØGER OG KREATIVE WORKSHOPS I RÆKKEVIS

Læsehygge, låne bøger med hjem, bytte fastelavnstøj, kreative workshops. Der er meget- og noget for alle aldre, hele vinterferien på randers Bibliotek. Se hele programmet HER.

KOM TIL FASTELAVN OG ’SLÅ KATTEN AF TØNDEN’

Er du mellem 0 og 99 år – og vild med fastelavn – så kom til vores fastelavnsfest. Det bliver en festlig dag i Stemannsgade (så klæd dig på efter vejret), hvor vi skal ”slå katten af tønden”. Find din bedste udklædning frem, for der er en præmie til den flotteste udklædning. tilmelding er nødvendig. Læs mere HER.

TROPISK KLIMA OG VILDE DYR

Hvem savner ikke varmen i denne kolde tid? Dyrene i Randers Regnskov holder ikke ferie og står tidligt op og gør sig klar til dit besøg, hver dag i vinterferien. Tag på oplevelse i hele verden og se de fantastiske dyr, imens du nyder varmen. Se åbningstider mm. HER.

 UNDERHOLDNING PÅ DET STORE LÆRRED

Læn jer tilbage i de bløde sæder og nyd en god film for hele familien i Nordisk Film Biografer Randers. Februar-programmet byder på gode film for alle aldre. Se hvad der er på programmet HER

FERIERAMTE BØRN, DER HAR LYST TIL AT BRUGE DERES HÆNDER

Er der noget bedre end at have vinterferie og være kreativ på Håndværksmuseet? Museets frivillige håndværkere hjælper ferieramte børn, når de slår sig løs med fantasi, pensel, hammer og strikkepinde. Læs mere HER

ARNE ALLIGATOR KOMMER FORBI VÆRKET

Tag ungerne med op til et underholdende og musikalsk show, når Arne Alligator lægger vejen forbi Værket! Se mere HER

FAMILIEFORESTILLING PÅ TEATRET

Oplev en varm og musikalsk forestilling, der fører de små gennem årets gang med mange gøremål for både dyr og mennesker. Læs mere HER