VINTERFERIE-GUIDE MED FAMILIEN I RANDERS CITY

                     10 IDÈER TIL TING I KAN LAVE SAMMEN

Vinterferien betyder for mange fri fra job og skole, nærvær, hygge og kvalitetstid med hele familien. Og det betyder også ofte forventningsfulde børn, der trænger til aktiviteter og oplevelser. Derfor har vi samlet en lille guide til gode OPLEVELSER for både store og små. 

                                   CAFE´ HYGGE, LEG OG SHOPPING I RANDERS CITY

Gå på hyggelige caféer, nyd en varm kakao, leg på legepladsen eller fyld skabet op med nyt tøj til forårets kommen, spil til hjemmehygge eller måske et lille stykke legetøj. Randers City byder alle velkommen i byen til hygge, shopping og aktiviteter i vinterferien. Se vores udvalg af butikker HER og vores guide til både den store, lille og søde sult HER.

                                                                                KOM TIL BØRNECASTING

Synes dine børn det kunne være spændende, at stå foran et kamera og få taget modelbilleder og få mulighed for at medvirke i model, film & TV-opgaver for f.eks. Fætter BR, LEGO eller Hummel? Så kom til børnecasting på Underværket den 14/2.
Bureauet for børn, Kids Management, er på udkig efter nye spændende børn i alderen 3-12 år Alle typer af børn søges. OBS! Kræver tilmelding forud. Læs mere om castingen og tilmelding HER.

                                           FOLD KREATIVITETEN UD – MED CREPEPAPIR BLOMSTER

For de helt kreative børn, og måske mest pigerne, er der mulighed for at lære at lave de super flotte blomster i crepepapir. Byrge Sørensen Fest & Hobby slår nemlig, igen, dørene op til workshop. Og kan du det allerede – eller får mod på at lave flere derhjemme, så sælger de naturligvis alle materialerne her til. Se dato og tider HER. OBS! Kræver tilmelding.

                                              UDLEV DIN INDRE SUPERHELT, PÅ DEN KREATIVE MÅDE

Superman, Batman, eller en helt tredje fantasi helt? Uanset hvem du holder mest af, eller hvem du opfinder, så kan helte-drømmen udfoldes kreativt, hele vinterferien på Biblioteket. Alt fra perleplader, tegneworkshop og til at lave din egen heltkappe. Se ugens program, lige HER.

                                                                               MOTION OG KOLDE KINDER

En af vinterens absolut sjoveste aktiviteter er at skøjte. Her er god mulighed for motion, fart over feltet, kolde kinder og hygge. Skøjtebanen holder åbent alle dage og vil man gerne lære det, er der undervisning tirsdag kl. 16-17. Se åbningstider HER.

                                                                           TROPISK KLIMA OG VILDE DYR

Hvem savner ikke varmen i denne kolde tid? Dyrene i Randers Regnskov holder ikke ferie og står tidligt op og gør sig klar til dit besøg, hver dag i vinterferien. Tag på oplevelse i hele verden og se de fantastiske dyr, imens du nyder varmen. Se åbningstiderne HER.

                                           UNDERHOLDNING PÅ DET STORE LÆRRED

Læn jer tilbage i de bløde sæder og nyd en god film for hele familien i Nordisk Film Biografer Randers. Februar-programmet er spækket med gode film for alle aldre. Tag for eksempel med på en musikalsk oplevelse i ’Syng 2’, ellers spændende eventyr i Pil´s Eventyr eller måske den danske science fiction-film ’Robotbror’. Det kan være smart og bestille billetter på forhånd – se mere HER.

                                                             TA’ MED PÅ EN BØRNEVENLIG BYVANDRING

Kom med Håndværksmuseet på børnevenlig familiebyvandring tirsdag den 15. februar kl. 11-12. I møder op ved Håndværksmuseet, og det er helt gratis at deltage. Tilmelding ikke nødvendig.

                                                                       SHOPPING OG HYGGE HOS ECCO

I vinterferien kan man med fordel tage børnene med og se på nye sko, til foråret, som forhåbentlig venter lige om hjørnet. Eller måske et par støvler til den sidste omgang af vinteren. Hos ECCO i Torvegade får man tilmed en gratis gave med når man køber børnesko og børnestøvler, der er også sørget for tegnebord så ungerne kan aktivere sig under shoppingen.

                                                                   SLÅ MED TERNINGEN OG VIND HOS 3

I vinterferien er det konkurrence tid hos 3 i Brødregade. Kom en og prøv lykken og slå med den store terning. Lander den til din fordel, vil der mulighed for at vinde en lille pose slik eller en rabat kupon på 20% på covers og panzerglas. Derudover kan du tilmelde dig en landsdækkende konkurrence om en iPhone 13 128GB black