“VI ØNSKER AT STØTTE DET LOKALE HANDELSLIV”

Det er lokale erhverv i Randers der stod sammen om at bidrage, da du som kunde kunne købe gavekort på 500 kr., men kun skal betale 400 kr., torsdag den 29. april.

Årsagen er enstemmig – det handler om at hjælpe butikker, restauranter, frisører og andre aktører i Randers City godt igang igen, efter en lang nedlukning. Det at støtte og bidrage lokalt har aldrig været vigtigere, og nu kan det gøres i samarbejde mellem kunder og erhverv.

DJURSLANDS BANK

”Vi glæder os over, at byens butikker her i Randers nu kan åbne dørene og byde os alle sammen indenfor igen. Som lokalbank her i Randers bakker vi helt naturligt op om byens handelsliv – så husk at støtte det lokale butiksliv – det gør vi.”

NORDEA

”Nordea Randers bakker op om vores butikker og restauranters fremtid i Randers City, så vi håber, vores bidrag er med til at holde vores fantastiske udvalg af butikker og mad i gang. At handle lokalt har aldrig været vigtigere, så en stor opfordring herfra, lad os sammen passe på vores muligheder og byliv ved at handle og spise lokalt.” 

JYSKE BANK

”Vi oplever i denne tid at kunderne gerne vil støtte lokalt og vi håber med vores bidrag at få endnu flere kunder i gaderne så vi kan få midtbyen godt i gang igen”

SPAREKASSEN DJURSLAND

”Igennem det seneste år har detailhandlen været hårdt ramt af nedlukningen, men nu er det blevet muligt for butikkerne igen at holde åbent. Randers Cityforeningen vil via denne gavekort kampagne støtte op omkring butikkerne i Randers City, hvilke vi i Sparekassen Djursland naturligvis meget gerne vil bidrage til. Sparekassen Djursland er et lokalforankret pengeinstitut, hvor vi støtter lokale foreninger, aktiviteter, kultur mv., så da vi fik tilbuddet om at støtte denne kampagne var vi ikke spor i tvivl.”

EDC ERHVERV TRIO

”Vi er lokale erhvervsmæglere, som arbejder i og for vores skønne by RANDERS, og naturligvis bakker vi op om Randers City, og det gode initiativ fra Randers Cityforening. Vi håber at gavekortene bringer glæde hos både de mennesker der vinder dem, men også hos de virksomheder der får omsætning som følge heraf. ”

CONMEDIA

”Conmedia ønsker også at støtte op om det lokale handelsliv. Derfor håber vi at vores bidrag her, kan være med til at gøre forskel for både kunder og erhvervsdrivende i Randers City.”

KVIST & JENSEN

”Covid-19 har ramt os alle på flere fronter men særligt økonomisk hårdt for de lokale erhvervsdrivende, som har stået stille under nedlukningen. Vi har haft travlt med hjælpepakker for vores kunder og har set dette som en mulighed for, at give noget tilbage til de lokale erhvervsdrivende, som har været og fortsat er trængte.”

DANBOLIG

“Danbolig i Randers City ønsker at bakke op om vores butikker og restauranters fremtid i byen. Med vores bidrag håber vi, at vi kan være med til sætte gang i bylivet igen. Lokal støtte er vigtigere end nogensinde.”

SPAR NORD

”Spar Nord ønsker at støtte op om det lokale handelsliv. Derfor håber vi at vores bidrag her, kan være med til at gøre forskel for både kunder og erhvervsdrivende i Randers City