VELKOMMEN TILBAGE – Vi har åbent igen

Vi har åbent igen fra mandag den 1. marts

Vi glædes over igen at have slået dørerne op hos medlemmerne i Randers City. Det har været nogle lange måneder med nedlukket facader, hvor vi har savnet liv og kunder i byen

Åbningstider

Mandag – Torsdag kl. 10-17.30 / Fredag kl. 10-18 / Lørdag kl. 10-15 /

Restriktioner

Vi følger selvfølgelig regeringens og sundhedsmyndighedernes anvisninger. Derfor skal vi bede dig følge- og overholde følgende restriktioner når du besøger Randers City og butikkerne:

  • Hold afstand
  • Brug mundbind
  • Sprit af
  • Overhold max antal kunder i butikken
  • Følg gå-retninger samt ud/indgange
  • Gå alene i butikkerne
  • Bliv hjemme hvis du har symptomer eller føler tegn på sygdom

Nogle har desværre forsat lukket

I flg. regereringens anvisninger omfatter genåbningen desværre ikke alle, derfor vil vores frisører, restauranter/spisesteder/caféer forsat holde lukket. Vi henviser til, at det vil være muligt at bestille TAKE AWAY / TO GO fra flere – se her: https://randerscity.dk/masser-af-take-away/

Masser af frisk luft og højt til loftet

Heldigvis er årstiden med os, og man kan både færdes ude i gaderne uden at fryse for meget, men rent faktisk også have lyst til det -når solen forhåbentlig vil skinne lidt mere. Vi har sørget for lidt ekstra sidde muligheder i byens gader, så du kan kombinere din shoppingtur med en sandwich eller kaffe to go og nyde den udendørs. Foråret titter også frem i blomsterkummerne og skaber lidt ekstra stemning.

Julegave byt

Man har jo næsten glemt det, men butikkerne har ikke haft åbent siden jul og derfor har du måske enkelte julegaver, med byttemærker, til at ligge under sengen. Nu er det tid til at finde dem frem. Vå håber du vil have lyst til at bytte dine julegaver til nye, friske forårsvarer og ikke benytte dig af en evt mulighed for at få pengene retur. Det vil betyde alverden for byens, små butikker.

Tak fordi du støtter lokalt

Ved at bestille take away, handle over FB/Instagram, og webshops hos byens butikker, under nedlukningen, har du været med til at gøre en kæmpe forskel for at holde liv i byens butikker og dermed liv i byen. Din støtte er uundværlig og medvirken til at vi forsat kan tilbyde en spændende handelsby, med spændende butikker og spisesteder.

Tak fordi du har støttet lokalt og tak fordi du forsat handler lokalt