TØJEKSPERTEN ER GENÅBNET SOM DANMARKS STØRSTE

Du kan nu bydes indenfor i en helt nyistandsat Tøjeksperten butik, som med knap 700 kvadratmeter samtidig er blevet Danmarks største. Butikken har brugt nedlukningen konstruktivt og lavet en gennemgribende istandsættelse af lokalerne samt en generel fornyelse af hele butikken.

Inddelt i tre afdelinger

Når man kommer ind i det nye Tøjeksperten, får man fornemmelsen af, at det er et konfektionshus, man er kommet ind i. Den nye udgave af Tøjeksperten i midtbyen er nemlig inddelt i tre områder: En ung-afdeling med et lidt råt udtryk, en casual-afdeling samt en afdeling med konfektion, hvor man også finder butikkens skrædder. I casual-afdelingen er der desuden etableret et sofaarrangement hvor konen/kæresten kan sætte sig og slappe af med en kop kaffe, mens manden prøver tøj i det store prøverum.

Mere plads giver mere luft

Da butikken er vokset med cirka 250 kvadratmeter, er der nu mulighed for at præsentere endnu mere af butikkens udvalg og på en bedre måde end tidligere. Desuden betyder de flere kvadratmeter, at der er kommet mere luft og god plads til afstand mellem kunderne.

Du finder Tøjeksperten på sin gode placering i Slotsgade, med det store gadetorv ud mod Østervold.