SYV FORRETNINGER FRA RANDERS CITY ER NOMINERET TIL RANDERS BUSINESS AWARD 2023

Randers Business Awards 2023 løber snart af stablen. Denne aften hyldes erhvervslivet i Randers. Biznet Randers samler 11 forskellige lokale erhvervs priser, til én stor aften, hvor de nominerede og vinderne rigtig kan blive hyldet for den indsats de har præsteret. Fra Randers Cityforening skal lyde et stort og velfortjent til alle de nominerede i året 11 kategorier.

I Randers City har vi heldigvis rigtig mange butikker, spisesteder og virksomheder som gør det rigtig godt, hver eneste dag. Og vi er dermed også stolte af at have 7 af vores medlemmer med i feltet af nominerede.

Du kan læse meget mere om kategorierne, de nominerede og endda stemme på de nominerede som er udvalgt af Randers Handelsråd.

Læs mere HER

Nominerede medlemmer af Randers City er:

Randers Regnskov (nomineret i Årets Hæder)

Operaen Randers (nomineret i Årets Hæder, Årets Poul Harris Rotary, Årets Team, Årets Netværk Randers)

Sportigan (nomineret i Årets Kædebutik)

Pincho Nation (nomineret i Årets Iværksætter)

Guldsmed Bræmer-Jensen (nomineret i Årets ejerledede butik)

CC Christensen (nomineret i Årets ejerledede butik)

Nørrebro (nomineret i Årets ejerledede butik)

Du kan stemmer på de nominerede i kategorierne: Året kædebutik og Årets ejerledede butik. Send en mail til: fimo@djurslandsbank.dk og skriv butiksnavnet i emnefeltet.

Biznet Randers er en sammenslutning af 11 netværk i Randers, der skaber to årlige erhvervsarrangementer i byen. Det ene er en hyldest til erhvervslivet, i form af et Awardshow – Randers Business Awards, det andet varierer men har netværk som fokus.