SMAG PÅ ØLLETS DAG Lørdag den 3. september

ØL, ØL OG MERE ØL
Øllets Dag er en årlig begivenhed, som foregår første lørdag i september, i år den 3. september, og vi fejrer den selvfølgelig også i Randers City. Det er en dag hvor øl får lov og være i fokus og hele byen syder med øl-aktiviteter. Smag på øllet, oplev spændende varianter, imponerende sortimenter, Beerwalk og meget mere.

STORT UDVALG I DE LOKALE BUTIKKER, I RANDERS CITY

Foruden vores mange caféer, spisesteder og barer som alle har et bredt udbud af øl, så har vi også specialbutikker som har et stort og spændende udvalg. Her fås øl fra hele verden, fra danske bryggerier og ikke mindst lokale bryggerier

Ta’ på tur rundt i byen og gå på opdagelse i de mange, spændende øl varianter ude i butikkerne, eller slå dig ned på et af spisestederne og få en kold med det samme. Måske man endda kan finde et par gode tilbud, på gode øl, rundt omkring.

SMAG PÅ ØLLET

Der vil også være rig mulighed for, at få lov og smage på øl rundt i specialbutikkerne, inden man vælger dem som du skal købe med hjem. Besøg blandt andet specialbutikkerne; Skjold Burne, Vinspecialisten, Den Lille Græske og Fru Lunds butik som er klar på gaden med spændende smagsprøver. Imens man hos Tante Olga får et ølbræt til en særlig ’øllets dag’ pris.

Herudover kan man på Rådhustorvet møde danske ølentusiaster med smagsprøver fra Randers Bryghus, Syndikatet og Brygshoppen.

BEERWALK RANDERS

Tag på Beerwalking i det gamle Randers, for med et ølglas og 6 billetter i et hæfte er du klar til at gå på jagt efter de gode øl. GoRanders tilbyder nemlig denne fantastiske oplevelse, som man kan gå på med det samme, eller gemme til en anden dag. I anledning af Øllets Dag, sælger de en Beerwalk fra deres bod på Rådhustorvet, til en særpris. Se mere HER

FLERE OPLEVELSER I ØLLETS ÅND

Der er smagning, aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud. Se alle oplevelserne HER

Øllets Dag blev indstiftet af Danske Ølentusiaster i 2003 som Den Danske Øldag.