Skal du til frisør? Se vores lille guide

Nyt hår – vedligeholdelse af frisuren, rutineklipning, ny farve, opsætning til fest?

Håret har stor betydning for mange og er en stor del for manges personlighed. Vi har mange dygtige og yderst kompetente frisører i Randers City, som alle hver i sær kan hjælpe med lige netop det du ønsker for din kommende forårsfrisure. Kig ind til en snak om dine ønsker eller book din tid online.

På Østervold finder du Poul M. De er i helt nye, lækre lokaler på Østervold 21, er en landsdækkende frisørkæde og partner med IdHair. Det hele startede i Randers i 1968, hvor Poul åbnede salon i midtbyen. Udover behandlinger har de også en bred vifte af eksklusive hårprodukter, så du kan fortsætte din hårsucces derhjemme. Kvalitet og kundeservice er de to nøglepunkter de arbejder med. bestille tid her!

I Rosengade finder du A+ Intercoiffure. A+ har siden 2005 haft en stor plads i Annes hjerte. Hun brænder for faget, er perfektionist og passioneret for sit arbejde, om det er klip, krøl farve, opsætninger eller make up. Det skinner også igennem hos hendes team, som består af øvrige 3 dygtige piger. Anne blev optaget i Intercoiffure i 2013 og i 2021 valgt til Art Director for Danmark, og har vundet flere konkurrencer gennem tiden. Bestil tid her.

I starten af Houmeden ligger N. intercoiffure. N.intercoiffure er en moderne salon som tilbyder at give dig et look efter dine ønsker, behov og personlige stil. Her bliver du sat i centrum og godt forkælet, med luksus produkter og god service. Salonen drives af Nuray, som sammen med sit øvrige team er perfektionister om det gælder klip, krøl, opsætninger, farve eller make-up. Nuray har deltaget i kurser, både i Danmark og i udland og er senest blevet optaget i Intercoiffure. Bestil tid her.

Helt i toppen af Adelgade har vi Hårstrå. Hos team Hårstrå skal det være en oplevelse at gå til frisøren. Salonens filosofi er at kunder skal behandles individuelt. De er en salon hvor kvalitet, luksus og velvære sættes i første prioritet. Det er dem en ære at vejlede deres kunder – for dem er det ikke blot et arbejde, men en livsstil at være frisør. De er desuden et team som deltager i kurser i Danmark og udlandet, og holder sig opdateret indenfor hårets nyeste trend, så de altid er i stand til at opfylde deres kunders ønsker. Bestil tid her.

Lige ved Skt. Mortens Kirke ligger Frisør Hastrup & Co. De åbnede døren maj 2009 og i dag tilbyder de alt fra klipning, farve og styling, samt parykker og toupér. Frisør Hastrup & Co. byder dig velkommen i unikke og hyggelige lokaler hvor lækkert håndværk og høj service er deres styrker. Her vægter service utroligt højt og hver enkelt kundes behov og ønsker imødekommes. De deltager løbende i kurser i både ind -og udland. Derfor er de altid opdateret med de nyeste tendenser. Bestil tid her.