RESTAURANTAKTIVITETEN PÅ DET IKONISKE HOTEL UDVIKLER SIG – Hotel Randers opruster

Hvis du kunne tænke dig et strejf af storbystemning midt i det Kronjyske er Brasserie Mathisen, på Hotel Randers, et besøg værd. Der er kræset om design-detaljerne, og de sætter en ære i at give deres gæster super service og naturligvis at kunne byde på et varieret menukort baseret på sæsonens gode, lokale råvare.

Hotel Randers oplever en stærkt øget aktivitet efter Corona restriktionerne er fortid, også med masser af forretnings- og turistgæster.  Og da det også omfatter restaurant- og selskabsaktiviteterne, har hotellet taget skeen i den anden hånd og oprustet på personalesiden.

MORTEN DAHL NIELSEN er i den forbindelse ansat som restaurantchef.

Morten er udlært tjener på Hotel Dagmar i Ribe og udlært kok på Michelin restaurant Kong Hans i København under den kendte Michelin kok Thomas Rode. Morten har omfattende erfaring fra restauranter såvel i Sydafrika som i Danmark. Herunder Kroghs fiskerestaurant, Mielcke og Hurtigkarl, Divan 1 samt Illum rooftop. Mortens erfaring vil være et aktiv i den videre udvikling af såvel a la carte som selskabsaktiviteterne på Hotel Randers.

DANIEL JUUL er udnævnt til køkkenchef og udgør den gastronomiske ledelse sammen med Emil von Benzon

Daniel er en af de lokale stjerner, der efter at have færdiggjort sin uddannelse på Fladbro Kro har kreeret gode madoplevelser til randrusianerne både på Hotel Stephansen, hos Norevent og senest i køkkenet på Hotel Randers.

EMIL von BENZON  er udnævnt til køkkenchef og udgør den gastronomiske ledelse sammen med Daniel Juul

Emil har et lokalt udgangspunkt og efter uddannelse på Fladbro Kro har karrieren indeholdt jobs hos Kæhler i København, hos MIB i Aarhus, på restaurant i Val Morel i Frankrig og hos Michelin restaurant Substans i Aarhus.

‘Vi er rigtig glade for de kvaliteter de ovennævnte tilfører vores restaurantaktiviteter. De bidrager væsentligt til vores planer om ikke blot at være ”Byens Hotel” men også et af byens bedste restauranter til daglig og til fest’, Hoteldirektør Sven Eskildsen.