Randers Business Award Show 2022

Torsdag aften afholdte Biznet Randers årets award show, som hylder erhvervslivet i Randers. 10 priser blev uddelt og 30 nominerede. I Randers City er vi særlig stolte over, at vi havde fem nominerede medlemmer og tre prisvindere.

STORT TILLYKKE TIL: Skjold Burne, Maak og Conmedia

Sammen med Randers Storcenter havde vi priserne: Årets Kædebutik 2022 og Årets Ejerledede Butik 2022:

ÅRETS KÆDEBUTIK – DETAIL OG BESPISNING
(Randers Cityforening – Randers Storcenter)

Årets kædebutik giver kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere, og har en sund, kompetent og visionær ledelse. Butikken er samtidig en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

 • Socialt ansvar, personale politikker og pleje
 • Vækst og innovation
 • Omdømme, branding, markedsføring
 • Fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune
 • At kædebutikken også har differentieret sig inden for egen kæde koncern

De nominerede i kategorien:

Bog & Ide – Randers Storcenter

er en rigtig familiebutik, med populære varer til alle aldre, hvor god service altid følger med. Butikken og medarbejderne formår på fineste vis at være synlige og skabe gode og interessante events, hvor de ofte har besøg af forfattere og samtidig deltager aktivt i centerets andre aktiviteter. Bog & Idés mission er at give forbrugerne markedets bedste oplevelser via rådgivning og et bredt sortiment inden for bøger, kontor og trend” og de samarbejder med flere organisationer, som har særligt fokus på børns trivsel.

Tøjeksperten

er en dansk butikskæde. Butikken har de seneste år udviklet sig positivt både i den fysiske butik og digitalt. Her er der mulighed for at blive godt klædt på, uanset om det er habit eller smarte jeans. Butikken er superflot, og når man træder ind, møder man altid serviceminded personale, der giver en personlig oplevelse. Hos Tøjeksperten arbejdes der mod en mere bæredygtig fremtid, hvor der bruges mindre plastik og anvendes bæredygtige materialer. Søger man inspiration, kan man finde den på den digitale platform, hvor tøjeksperten er firstmover.

Skjoldburne

er en af byens hyggeligste specialbutikker med spændende vine fra hele verden. Her møder man smilende personale, der altid er med på events og skaber gode oplevelser for byen og kunderne. Og der deles glædeligt ud af viden omkring produkterne man finder i butikken. Personalet i Skjoldburne har også på fineste vis formået at løfte butikken digitalt og skabt en stor synlighed på deres digitale platform. I butikken er der både smagninger og inspiration, og der er udvidet med tapasbar, som giver mulig for afholdelse af arrangementer.

ÅRETS EJERLEDEDE BUTIK – detail og bespisning (Randers Cityforening – Randers Storcenter)

Årets ejerledede butik giver kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere, og har en sund, kompetent og visionær ledelse. Butikken er samtidig en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

 • Socialt ansvar, personale politikker og pleje
 • Vækst og innovation
 • Omdømme, branding, markedsføring
 • Fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune

De tre nominerede i kategorien:

Maak

er en livsstilsbutik, der har stormet frem både digitalt og fysisk. Her får man inspiration, god service, og lækre varer. Butikken er drevet af Majken, som med sit skønne personale altid formår at sætte kunden i fokus. I Butikken der ligger placeret i smukke lokaler i Houmeden, kan man opleve yoga i morgentimerne, inspirationsaftner for kunderne, og en butik, der summer af kreativitet. Majken har under Corona formået at løfte og styrke butikken digitalt, og hun har et stort fokus på konstant at følge med på udviklingen.

Byens ismejeri

laver de mest fantastiske is. I vinterhalvåret har butikken fået renoveret facade og etableret udeservering. Byens ismejeri bakker op om byens tiltag og bidrager til mange gode oplevelser på gågaden.  Butikken fremstår superflot og åben, med god mulighed for at sidde og nyde sin is. Hos byens ismejeri laver mejeristerne isen helt fra bunden, med en stor kærlighed for smag og kvalitet. Og det gælder i øvrigt også deres hjemmelavede flødeboller og velsmagende kaffe. Hos byens Ismejeri bliver man altid mødt af et venligt og smilende personale.

Armlæn Lounge Café

er drevet af Mark Wilhelmsen, der også driver; Restaurant NOK & Cafe Wilhelms. Armlæn Lounge Café ligger ved rød indgang i Randers storcenter og giver dig rig mulighed for at nyde de hyggelige omgivelser med lækre specialiteter. I loungen på 1. sal finder du specialudvalgte møbler og malerier, som sammen skaber en afslappet og rolig stemning. Mark er åben, innovativ og initiativrig. Han bakker altid op omkring nye tiltag for kunderne og turisterne. Igennem årene har han tilpasset butik og koncept efter markedet og ud fra kundernes ønsker.

Sidst men ikke mindst havde vi endnu et nomineret medlem i kategorien: Årets Team, hvor Conmedia også løb med prisen

ÅRETS TEAM (Jyske Bank)

Som direktør/leder kan du til denne pris indstillet ét af dine TEAMS, som har gjort en markant synlig forskel.

I din indstilling skal du begrunde følgende to spørgsmål.

 • Hvilken konkret adfærd har dit TEAM udvist for at fortjene din indstilling?
 • Hvordan har denne adfærd konkret haft en positiv effekt i virksomheden?

Teamet i Conmedia

er et bevis på, at energi, passion og fællesskabsfølelse giver resultater. Conmedia er den nye generation af dygtige markedsføringstalenter, der konstant har en nysgerrighed på at lære og udfordre hinanden til at blive bedre. Teamet består af mange forskellige kompetencer, og de formår altid at levere den perfekte kombination af personlighed, professionalisme og troværdighed. Det sociale fællesskab er virksomhedens største kendetegn, og alle medarbejdere bidrager til arbejdskulturen hver dag.