RÅDHUSHAVEN

Om sommeren forvandler Randers Event i samarbejde med Randers Cityforening, Rådhustorvet til en skøn blomstrende Rådhushave. 
Her er der masser af blomster, krydderurter, dufte, bevægelser, farver, havespil, livemusik og plads til at nyde en frokost eller en is fra en af byens mange hyggelige forretninger.  

Havens blomster er nøje udvalgt, så der er masser af farver og blomstring hele sommeren. På den måde, er det ikke kun byens borgere og gæster, der har glæde af rådhushaven – det samme gælder byens bier og andre insekter.

Rådhushaven fyldes med hyggelige spil, så der er mulighed for at dyste med venner og familie i shuffleboard, stigegolf og andre underholdende og udfordrende havespil.


På udvalgte fredage og lørdage vil der være stemningsfyldt livemusik på den lille scene i haven. Det perfekte sted til en lille pause i shopping turen, eller en mulighed for at runde ugen af med venner og familie.  

Rådhushaven er placeret i centrum af Randers midtby og med udsigt til både byens charmerende rådhus og den lokale sagnhelt Niels Ebbesen. 

Rådhushaven er altid åben, men hold dig opdateret på sociale medier og hjemmeside for aktuelle arrangementer og livemusik.