UDSTILLING – Fotograf Søren Pagter udstiller billeder fra Randers Lyser Grønt

I perioden 25. marts til 9. april, kan man opleve fotograf Søren Pagters gengivelse af vinterens store lysevent, Randers Lyser Grønt.

Hotel Randers har venligst udlånt butikslokaler, der ligger i forlængelse af hotellet, så man i de kommende uger kan opleve Pagters mange flotte fotos fra en unik event der samlede byen, i vinduespartierne.
Søren Pagter er i sin travle hverdag, leder af fotojournalist uddannelsen i Århus. Men heldigvis har han i sin fritid mulighed for at dokumentere blandt andet kulturelle begivenheder i Randers, hvor han bor. Søren har i mange år taget pressefotos for Randers Teater, indgået i lokale tværkulturelle projekter og udstillet egne værker i Randers Festuges regi etc.

Da Randers Teater, EnoVent og Bambi Udlejning satte eventen, gik Randers City forening også med i projektet og bidrog med grønt lys i flere af butikkernes vinduer og facader.

Søren Pagter var også med på at gå nogle lange ture i de frostklare aftener med sit kamera, så denne begivenhed blev godt og professionelt dokumenteret. Tre aftener lyste bygninger, træer, kirker, butikker, skulpturer, private hjem, tårne og meget andet op i forårets og håbets farve grøn, og Søren Pagter samlede de mange indtryk i en lang række flotte fotos. Han siger i den forbindelse, ”med mine billeder og min udstilling vil jeg give mulighed for at man kan genopleve Randers Lyser Grønt. Jeg håber, at mine fotografier giver folk en visuel oplevelse og samtidig viser nye vinkler på, hvordan vores by ser ud.”

Søren Pagter giver, med sin udstilling, borgerne i Randers en fantastisk mulighed for at genopleve en event, der på mange måder samlede byen, i en tid der ellers var præget af corona restriktioner. Nu kan man gå en forårstur igennem Randers City, stoppe op ved vinduespartierne ved Hotel Randers og genopleve Randers Lyser Grønt.

Randers City fordelsklub

Få tilbud og rabatter i byens butikker, som kun er gældende for dig, som er en del af vores fordelsklub.