Live musik- Kristine Hoelgaard

Live musik rundt i gaderne kl. 10.30-13.30 – Kristine Hoelgaard

Kristine Hoelgaard Presse 2023

Gaffa: “Mainstream møder mindfulness” – 4 stjerner

Side 33: “Flot og fængende folk-pop udspil fra voksen debutant” – 4 plader

GFR: “Kristine Hoelgaard albumdebuterer med In the Elephant House, som er et varmt og omfavnende bekendtskab.  Stilen er relativt eventyrlysten folk-pop med en snert af hvad man nok godt kan kalde en nordisk tone.” – 4 stjerner

Kristine Hoelgaard udgav sin debutplade september 2019, hvilket affødte 3 nomineringer til Gaffa  prisen 2020; ‘Årets danske solist’, ‘Årets nye danske navn’ og ‘Årets danske pop udgivelse’, samt nogle flotte anmeldelser i danske musikmedier.

Lyt til ‘In the elephant house’ her: https://song.link/album/i/1476291532

Hun har siden udgivelsen spillet over 50 koncerter i  solo, duo og bandkonstellationer, blandt andet til SPOT Royal ved åen i Århus, i Musikhuset Århus  og i samarbejde med UNCOVERmusic(.dk) og diverse cityforeninger stykket en Corona-hensyntagende gågadeturné sammen.

Hun arbejder pt. på nyt dansksproget materiale i en undersøgelse af  forbundenhed, kærlighed, tab og længsel, og har været i Studio Communale i Skanderborg med et par sange, som udgives i løbet af sensommer og efterår 2023.

Til en koncert med Kristine Hoelgaard kan I glæde jer til at blive inviteret indenfor i et eftertænksomt folk-pop univers, hvor legesyge, ro og kærlighed til ord findes.