Jacob Venndts Fabulous Swing Trio LIVE MUSIK i Rådhushaven

Hvad får man hvis man parrer Otto Brandenburg med Niels-Henning Ørsted Pedersen, Toots Thielemans og Victor Borge ? Svaret er enkelt: Kontrabassisten, mundharpevirtuosen, sangeren og entertaineren Jacob Venndt.

Hvad så hvis man tilsætter et solidt og råswingende beat fra trommelsageren Per Kolling samt et blødt og sprødt touch fra pianisten Pojken Flensborg….? Ja så har man redegjort for alle bestandele i Jacob Venndts Fabuluos Swing Trio!

The Show Must Go On! Trioen er arvetager efter The Dixieland Gipsy Band som Jacob Venndt var frontMigur i fra 2006 til 2015 og som spillede alle danske jazzklubber og jazzfestivaller tynde og havde en del udlandsaktivitet i bl.a Sverige, Norge, Tyskland og sågar New Zealand!

I denne spritnye trio-form får vi lov at opleve spilleglæde på højeste niveau men uden at det blive elitært. Fokus er nemlig på at swing og jazzmusik er for alle og på at der stadig er få ledige pladser på dansegulvet!

Trioen spiller numre fra et bredt repertoire, der strækker sig fra instrumentale show-numre over til sange fra den danske revy og Milm- skat af bl.a Aage Stentoft, Svend Asmussen, Kai Norman Andersen, Bent Fabricius Bjerre, blandet med klassikere fra den amerikanske sangskat af f.eks Louis Armstrong, Cole Porter og Gershwin og hylder store croonere som Brandenburg, Winkler, Sinatra, Darrin og andre der lige kom forbi!

Det hele er serveret med et smil, højt humør, og et uventet twist – så… Watch out!

Lørdag 12. juni kl. 12-14

Lørdag 10. juli kl. 12-14

Lørdag 7. august kl. 12-14

i Rådhushaven på Rådhustorvet

Randers City fordelsklub

Få tilbud og rabatter i byens butikker, som kun er gældende for dig, som er en del af vores fordelsklub.