FESTUGE – Live musik i gaderne med ‘All time jazz’

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz, og er blevet et af landets mest brugte Jazz Bands.

Opskriften er enkel. De spiller et stort og varieret repertoire med megen sang tilpasset koncert, dans eller gademusik alt efter tid og sted og leveret med musikalsk overskud og engagement.

Torsdag den 18. august kl. 14-17 tilsætter de ingrediensen, som hedder; gaderne i Randers City,

når de ‘festugejazzer’ den rundt i byen

 

All Time Jazz Band spiller musik med rødder i New Orleans. Repertoiret er stort og bredt, og foruden de kendte klassikere har bandet gravet numre op, som man ikke ellers hører, gerne med et par overraskelser til de efterhånden mange trofaste fans. Der er musik til både kendere og elskere af jazz, og til de, der troede, de ikke syntes om jazz.

All Time Jazz Band består af musikere, der kan deres håndværk. Alle er fremragende instrumentalister og tæt sammenspillede. Det er improvisationsmusik, men indenfor faste rammer og med originale vinkler og arrangementer på alle numre. All Time Jazz Band tager gerne afstikkere til både blues, rok og rul, evergreens og swing, men hele tiden med perspektiv bagud til begyndelsen af forrige århundrede i New Orleans, hvor det hele startede. Den traditionelle jazz er forfader til al moderne rytmisk musik.

Blæserne Ole Rosendal på trompet og flygelhorn og Erik Schreiber på tenorsax og klarinet har spillet sammen så længe, at man skulle tro, det er løgn. De spiller tætte kollektive improvisationer med lejlighedsvise udbrud af swing der lyder som et helt big band. Rytmegruppen består af Sindre Lindal på trommer, Morten Tværmose på bas og Jan Gruwier Larsen på banjo og guitar. De leverer en stabil og levende rytmisk baggrund for blæserne og bryder til tider også ud i solistiske præstationer, som ikke hører til hverdagskost fra rytmegrupper. Ret specielt så råder bandet over helt to fremragende sangere nemlig Morten Tværmose og Jan Gruwier Larsen med hver sin meget personlige stil. Resten af bandet optræder som kor i mange flerstemmige arrangementer. All Time Jazz Band har så stor variation i det musikalske udtryk og spiller med så åbenlys glæde og overskud, at man aldrig kommer til at kede sig i deres selskab.