FESTUGE – festugeåbning og åbent i byen til kl. 20

Randers fester igen, til årets festuge, den 12. august til 20. august. Så det gør vi selvfølgelig også – og du er inviteret!

Fredag den 12. august åbner festugen 2022 og i den anledning holder butikkerne i Randers City åbent til kl. 20. Det bliver en hyggelig og festlig dag- og aften. Der bliver rigelig tid til hygge, shopping, spisning og oplevelser.

Fredag den 12. august

Butikkerne holder åbent kl. 10-20 (caféer og spisesteder har andre åbningstider)

Den officielle åbning på Rådhustorvet kl. 16 og åbningskoncert med Søs Fenger

Koncert med Jonathan Almind kl. 19-20 på Rådhustorvet

Rådhushaven på Rådhustorvet vil stadig være der, til hygge og afslapning. Ikke mindst til at nyde live musik fra. Skal børnene aktiveres vil der sommerens digitale skattejagt stadig køre – se mere HER

Hele ugen vil der være festuge oplevelser for alle. Se hvad du kan opleve særligt i gaderne, i Randers City HER, hvor oplevelserne vil opdateres løbende.

Randers Festuge er en stor, brugergenereret folkelig fest. Det er borgere, foreninger, kulturaktører – ja dem, der har lyst og initiativ – som står bag de hundredvis af arrangementer. Idéen er, at alle er velkommen til at deltage, nyde, gå til store som små arrangementer og oplevelser. Der er noget for alle aldersgrupper. Se hele festugens program HER