FAMILIEHUSET: Barselskaffe med råd og vejledning, hver måned

Familiehuset i Brødregade er til alle barslende forældre og småbørnsforældre som har brug for et sted at amme den lille, skifte en ble, varme en flaske eller blot have en lille pause i shoppingturen.

Herudover kan man også søge en god snak, sparring, råd og vejledning, hver den første onsdag i måneden kl. 10-13.30. Her kan man nemlig møde Psykomotorisk Terapeut & Ammevejleder Kirsten Boelsmand og Sexolog Stine Jensen.

Rhea Care – skab en tryg start med Kirsten Boelsmand. Kirsten er uddannet ammevejleder og er professionsbachelor i Psykomotorik, og har dygtiggjort sig inden for graviditets-, fødsels- og efterfødselsområdet og brænder for at give en tryg start i moderskabet! Hos Rhea Care tilbydes der nærværende vejledning, hjælp og støtte, med fokus på hele moderen – fysisk som psykisk. 

Hos Rhea Care tilbydes:
– Kropslig fødselsforberedelse
– Kropsterapi og afspænding
– Ammevejledning og -forberedelse
– Vikle for begyndere
Kontakt:
Telefon: 28354786
Sexolog Stine Jensen 
Stine er klar til en snak omkring kærlighed og parforhold. Eller måske en snak om hvordan man får gang i kærlighedslivet igen efter fødslen.
Vejledning i parforholdet og intimitet, er lige så vigtigt som at gå til lægen. Særligt i en tid med små børn er det vigtigt at tage sig af parforholdet.
Familie forøgelse er en dejlig ting. Graviditet er også en dejlig ting.
Men hvor går man hen når man oplever en masser forandringer med kroppen under graviditeten som man ikke forstår og som jordmorderen ikke taler om?
Forandringer som kan være svære at tale med veninder, partner eller læge om. Forandringer som påvirker lysten. Forandringer som påvirker intimiteten. Forandringer som påvirker parforholdet.
Stine Jensen