FAMILIEHUSET: Gratis barselskaffe med råd og vejledning hver måned

Familiehuset i Brødregade er til alle barslende forældre og småbørnsforældre, som har brug for et sted at amme den lille, skifte en ble, varme en flaske eller blot have en lille pause i shoppingturen.

Herudover kan man også søge en god snak, sparring, råd og vejledning den første onsdag i hver måned kl. 9.30-12. Her kan man nemlig møde sexolog og kærlighedscoach Stine Jensen og jordemoder/sygeplejerske/ammekonsulent Sanne Christensen.

Stine Jensen

PAS PÅ PARFORHOLDET
Det er vigtigt, at vi har fokus på parforholdet, når vi får børn, for her bliver parforholdet prøvet på nye måder, og det kræver omsorg og overskud,
ikke kun til babyen, men også til parforholdet.
I Danmark nærmer vi os en skilsmisseprocent på 50 %, og januar er højsæson for skilsmisser.
I Familiehuset kan du møde Stine og få en snak om, hvordan du passer på parforholdet og bevarer kærligheden.
Stine Jensen har de sidste 4 år arbejdet som sexolog og kærlighedscoach  i sin klinik i Randers. Stine har speciale i kvindens lyst og tilbyder individuel terapi med udgangspunkt i selvværd og identitet.
tlf: 24472649

Jordemoder, sygeplejerske, ammekonsulent Sanne Christensen

Sanne er indehaver af Randers Jordemoderhus, som tilbyder private jordemoderydelser til graviditeten og efter fødslen. Herunder også yoga og efterfødselstræning. Sanne er passioneret omkring amning og afventer sin IBCLC eksamen.

Det at blive forældre sker for mange af os kun relativt få gange i livet

Derfor er det vigtigt at værne om denne dannelsesrejse, og hvis du vælger at lade mig være en del af din rejse, vil jeg blidt tage dig i hånden og være en tryg følgesvend igennem din graviditet og barsel.

Mit navn er Sanne Christensen, og jeg er jordemoder, ammekonsulent og indehaver af Randers Jordemoderhus. Du kan møde mig i Familiehuset, hvor vi kan tale om din graviditet, den kommende fødsel eller din amning. 

Jeg arbejder ud fra et værdigrundlag, hvor tid og nærvær er i højsædet og ikke mindst høj faglighed.

Randers Jordemoderhus
Snehvidevej 43, 8870 Langå
Tlf: 27 62 35 44