Esben Just & HP Lange m/Band

Fredag den 30. Oktober er der fra kl. 19 koncert med Esben Just og HP Lange bakket op af trommer og bas, som er konstellation der bør opleves, If You Want To Get The Blues with the Spirit from New Orleans.

Tante Olga har afviklet 2 vellykkede koncerter siden den tilladte ”lille” oplukning for koncerter i starten af oktober med total efterlevelse af ”Coronarestriktioner”, hvor publikum var meget begejstrede og følte sig meget privilegerede.
Det har været trygge og succesfyldte afviklede koncerter.

Esben Just og HP Lange har begge længe tilhørt den del af musiklivet i DK som sværger til den håndspillet og groovy musik med rødder i blues, jazz og gospel.
Esben Just har sammen med SPJUSTFROST og sine egne trioer gjort  specielt musikken fra New Orleans til sit varemærke.
HP Lange er funderet i blues traditionen men har selv boet og spillet i New Orleans, og den specielle sound fra byen og Louisiana er ikke fjern for ham.
I disse koncerter med Esben Just & HP Lange, er der lagt op til et frugtbart samarbejde mellem to solister, der kender deres virkemidler og elsker musikken de fremfører.

Når de to sammen med trommer og bas indtager scenen og lægger fra land, er der garanteret en råswingende og original koncert fra start til slut.

Begge musikere er gode, gamle bekendte af Tante Olga, som de i forskellige sammenhænge har besøgt jævnligt i over 25 år.
Nu er de for første gang sammen i duoform og det bliver en spændende og intens oplevelse.

Koncerten bliver afholdt efter alle gældende retningslinjer fra myndighederne

Randers City fordelsklub

Få tilbud og rabatter i byens butikker, som kun er gældende for dig, som er en del af vores fordelsklub.