Benner LIVE MUSIK i Rådhushaven

Benner er et af de nyeste skud på den danske popscene. En artist med et helt særligt flair for catchy melodier, tekster med dybde og en stemme, der går lige i hjertet, hver gang han åbner munden.

Rasmus Benner startede 2021 ud med at udgive fire flotte singler, der efterfølgende blev samlet og udgivet på som EP’en “My Mind is a Movie of the Night” i slutningen af maj måned i år.

Tilbage i april 2020 var Benner en af sangskriverne bag det virale hit “Når Stormen Lægger Sig”, der blev skrevet i starten af corona-lockdown. En sang som man roligt kan sige, gik direkte i folks hjerter med knap 1.000.000 afspilninger på Facebook, visning i Go’ Morgen Danmark og flere afspilninger på P4. Sangen gav ham helt naturligt et nyt publikum og en ny stor følgerbase.

Selvom Benner først i år har været klar til at udgive sin musik, så har han været aktiv musiker i mange år og flere af hans sange lever derfor også allerede ude blandt hans publikum. Benner har nemlig spillet over 200 koncerter rundt om i landet og har derfor også mange, der med glæde tropper op og synger med på hans sange til koncerterne.

En Live-oplevelse med Benner

Når Benner går på scenen og præsenterer sine sange, gør han det med både indlevelse, stor energi og masser af randrusiansk charme. Rasmus Benner er både charmerende og varm på scenen, han er til stede, i øjenhøjde med sit publikum og så har han en række sange, der sætter sig fast, fra første gang man hører dem.

“Når jeg optræder live, prøver jeg så vidt muligt at finde frem til den nerve og nærvær, som sangene er blevet skabt i. Jeg ved, hvor meget jeg selv sætter pris på at høre musikere formidle med hjertet, så derfor synger jeg sjælen ud hver eneste gang, jeg står overfor et publikum.”

Lørdag 24. juli kl. 12-14

I Rådhushaven på Rådhustorvet

Randers City fordelsklub

Få tilbud og rabatter i byens butikker, som kun er gældende for dig, som er en del af vores fordelsklub.