Michel Michaud besøger Vinspecialisten

Onsdag den 14. oktober 2020 havde Vinspecialisten i Dytmærsken hyggeligt besøg af Annik og Michel Michaud, indehaverne af Le Chocolat by Michaud.
De havde taget turen hele vejen fra Skagen, for at besøge Randers og Vinspecialisten, med en levering på den dejlige chokolade.

Michel Michaud er en dansk-fransk kok, der tilbage i 70’erne bragte det franske køkken til Danmark. Han har siden da været køkkenchef på bl.a. Kong Hans Kælder & Søllerød Kro og modtaget flere michelinstjerner.
Udover hans anderkendelse som køkkenchef, er Michel Michaud også kendt for sin kage – Gateau Marcel.

Michel Michaud er i dag stadig aktiv som konsulent på Ruth Hotel i Gl. Skagen og har sideløbende med dette, udviklet sit eget lækre chokoladebrand, bl.a. til brug i hans fantastiske Gateau Marcel.
Chokoladen forhandles hos Vinspecialisten både som barrer og en 1 kg. pose til gastronomi.