LATE NIGHT FREDAG DEN 2. JUNI KL. 10-21

Det bliver en dag fyldt med oplevelser, sommerstemning, mad og shopping, og forhåbentlig masser af sol og sommervarme, når der er late night i Randers City.

Rådhustorvet vil fra denne dag danne rammerne for den naturtro ’Rådhushave’, som alle frit kan benytte sig af. Rådhustorvet forvandles nemlig til en grøn oase, med sommerblomster og hyggelige siddemiljøer. Rådhushaven skal levendegøre sommeren og bylivet, et sted for ophold, afslapning, og her man kan slå sig ned med sin is eller frokost to go. Fredag den 2. juni kan man spille havespil og lege i haven og nyde smagsprøver fra bl.a. Kylling & co. Fra streetfood festivalen på J.O. Krags Plads vil der være besøg af crepes cyklen fra Aarhus Sweetfood og SOL-foodtruck, hvor der kan købes lidt til den sultne mave og søde tand.

Randers Streetfood festival 2023

‘Mad & Kultur’ åbner Randers Streetfood Festival allerede torsdag den 1. juni og inviterer derfor til streetfood festival når der er late night.

Fra 1.-4. juni omdanner Mad & Kultur, i samarbejde med Randers City og Randers Kommune Jens Otto Krags Plads til et kulinarisk slaraffenland fyldt med lækker streetfood  og et hav af aktiviteter  for store og små. Spis dig gennem et spændende udvalg af lækker gademad, læn dig tilbage til lyden af dejlig livemusik, alt imens du køler dig ned med iskolde drikkevarer. Der er sørget for det hele – du skal bare dukke op og nyde stemningen, menneskene og den fantastiske sommer 

Smagsprøver i gaderne

Der bliver rig mulighed for at blive mæt denne fredag, både på oplevelser og i maven. Foruden de mange eksotiske mad muligheder på streetfood festivalen står alle spisesteder, restauranter og caféer selvfølgelig klar med alt hvad dit madhjerte måtte begærer. Desuden vil der være mulighed for mange spændende smagsprøver rundt i gaderne.

Smag på kølig rosé portvin hos Vinspecialisten i Dytmærsken, som du kan nyde med lækkert fra Deli’en Østervold, som vil være at finde hos Vinspecialisten denne aften. Få også en bid af Bolværkets, nye menukort når de slår sig ned foran Fabric i Torvegade. Glud Vin bringer friske sommerlige vine ind til byen og byder på et lille glas i Houmeden. Er du mere til de tungere drikke kan du smage på ægte, lokal Mjød hos Helsam Gaias Basar. Hos Vinhuset Randers skal det forholdsvise nye navneskift fejres, og i den anledning vil der også være spændende ting og smage på. Brasserie Mathisen rykker også ud på gaden og giver mulighed for at smage på en spændende, kold snack. Og endelig kommer det lokale bryghus, Randers Bryghus, også forbi Randers City, og giver smagsprøver deres spændende øl udvalg.

Oplevelser for alle

Der er noget for store og små hele dagen igennem og foruden de allerede nævnte aktiviteter kan man også møde Randers Regnskov, som har deres helt eget bud på ’lækre smagsprøver’, og KFUM spejderne Sct. Clemens gruppen, der byder på ægte udelivs mad når der kan laves snobrød, skumfiduser og pandekager over bål. Ansigtsmaleren er selvfølgelig også klar til at glæde familiens mindste, denne eftermiddag, kl. 16-18. Ved Sparekassen Danmark på Østervold kan prøve lykken og se om man kan gætte koden, mens der er musikquiz ved Yousee i Brødregade

Til at krydre stemningen og smagen, vil der også være live musik rundt i gaderne: ‘Rose & Woody’ kl. 13.30-15.30, ‘Life of a busker’ kl. 16-19 og ‘The Black Jacks’ kl. 17.30-20.30.