LATE NIGHT FREDAG 30. SEPTEMBER KL. 10-22

Randers City inviterer til efterårshygge og late night 

Efteråret indtager Randers City fredag den 30. september, hvor byens butikker holder åbent for dig helt til kl. 22. Det bliver en dag og aften med hyggelige oplevelser i hele byen, samtidig med at der er rig mulighed for at handle, tage på café, shoppe nyt efterårstøj og meget, meget mere.

Masser af spændende oplevelser

Live musik med Jonathan Almind, Hot’n’tot og LumberJacks og en levende skovtrold ved navn Tyttebøvs, er bare nogen af de oplevelser man får rundt i byen denne eftermiddag og aften.

Da efteråret også betyder en mørkere tid med halloween, vil det stemningsfulde ”Ghostwalk” fra Kastalia, vandre rundt i gaderne og skaber lidt (u)hygge. 

For familiens mindste vil der være ansigtsmaling hos Ønskebørn, Digital halloween-skattejagt via mobilen og på Slotspladsen kan man sammen med KFUM spejderne Skt. Clemens  lave snobrød og skumfiduser over bål. 

Oplev World Peace Stunt Show med DynaMike midt på Rådhustorvet
Er man til den mere nervepirrende stemning, skal man opleve DynaMike, som er en hårdtslående streetperformer fra Canada. Hans show er knivskarpt med ninja-machete manipulation og seje tricks med pisk på programmet. Han udfører et Hylende grinagtigt samspil med publikum, med rappe replikker og jonglering med en motorsav. 

På Rådhustorvet kl. 17 og kl. 19

SE ALLE OPLEVELSERNE HER