Lad os stå sammen på afstand

Kære Randers – Vi skal alle passe på os selv og hinanden!
Vi har frisk luft og højt til loftet i vores smukke midtby. Vores dygtige forretninger har taget alle forholdsregler, og følger naturligvis alle de krav, som er med til at bryde smitte kæden. Vi anbefaler at du benytter kort eller MobilePay for at undgå berøring med kontanter, men du kan fortsat betale som du plejer.

Vores forretninger har brug for jeres opbakning, så find fornuften frem og lyt til, at vi ikke skal bevæge os rundt i en tætpakket mængde af mennesker, men holde afstand.
Undersøg, om du kan finde det du søger, på de lokales hjemmesider, Instagram el. Facebook. Butikkerne står klar med udbringning og høj service, også over telefonen.

Vi skal alle være med til, at sikre os at vores yndlings sted også eksisterer, når vi er på den anden side.

Nogen af vores kollegaer, har været nødt til at lukke, fordi de bakker op om de nye retningslinjer fra regeringen. Støt op omkring deres initiativer som take away, eller book en tid allerede nu, hos din yndlings frisør om et par måneder, så vi sammen skaber håb, og en tro på, at vi sammen kommer på den anden side.

Vi skal huske på, at vi også skal have en velfungerende handels-by i fremtiden.

Kære Randers, lov mig at du giver den lokale butik en mulighed for at levere den vare du mangler, inden du bestiller på andre platforme, der ikke bidrager til, at Vores Smukke Midtby også er skøn, når vores dygtige regering har fået kontrol over den situation vi alle står i.

Har du brug for hjælp til at få oplyst, hvilke butikker der leverer varer ud, er du altid velkommen til at ringe til os på City kontoret. Vi har kontakt til vores medlemmer og vi er alle klar til at hjælpe jer:-)

De varmeste hilsner,
Mette Bræmer-Jensen
Citychef i Randers
53848440