Oplev Randers City med børn

Vi har her samlet nogle af de mange aktiviteter, du finder for børn i Randers City.
Men husk også altid at holde øje med vores oplevelser, der kommer også løbende rigtig mange sjove
og underholdende ting for børn i alle aldre!

Legeplads i Randers City

Du finder en legeplads midt i Randers City. Her er der mulighed for at børnene kan brænde lidt krudt af mens de voksne handler eller tager et hvil.
Du finder legepladsen på Slotspladsen, lige bagved Brødregade.


Barnevogne-ved-familiehuset

Familiehuset 

Familiehuset er for dig der har brug for et pusterum med børnene under shoppingturen, skal amme eller skifte en ble.

Familiehuset i Randers City er nu i Brødregade 36 og forventes at åbne fredag den 13. august. Familiehuset er for dig der har brug for et pusterum med børnene under shoppingturen, at amme eller skifte en ble. Der er mikroovn, pusleplads, siddepladser og legemuligheder. Der vil også være muligt at holde små events for mødregrupper, ligesom familier og barslende vil tage godt imod stedet og arrangementer.

Du finder familiehuset Brødregade 36.  Åbningstiderne er som følgende: 

Mandag-fredag 10-17.30 Lørdag 10-14 Søndag lukket

Familiehuset er forbeholdt forældre med babyer og små børn. Ophold sker på eget ansvar og man gør rent og rydder op efter sig selv.

Randers Bibliotek

Midt i Randers City finder du Randers Bibliotek, med højtlæsning og hyggelige aktiviteter for børn. Uanset hvordan vejret er i Randers City, er det altid tørvejr på Randers Biblioteket.

Hestevognskørsel

Tag en tur rundt i byen med Ramsdals hestevogn! I de fleste skoleferier kører Ramsdal med sin hestevogn i byens gader. Tag en tur rundt i vores smukke midtby og se alle de gamle bygninger. Prisen for at få en tur rundt er normalvis omkring 30,-