DET SKETE I 2020 – Nyheder i Randers City

Man kan hurtigt blive enige om, at sidste år – 2020, overordnet set vil blive husket som værende et år præget af uvished og udfordringer, på mange områder.

Men heldigvis, kan Randers Cityforening se tilbage på et år, hvor der trods en stor modgang i detailhandlen, grundet længerevarende nedlukning, blev tid til reflektion, forandringer og nye muligheder. Vigtigst, et år hvor kunderne stod klar til at bakke op og støtte lokalt.

Butikker renoverede, udvidede, flyttede måske i nye lokaler og helt nye kom til

  • Streetfood – Mokajen

Først på året fik Randers sin Streetfood, i det gamle pakhus på Kulholmsvej. Otte forskellige køkkener og 400+ siddepladser danner rammerne for et madmarked som man kender det fra hele verden.  Med et Streetfood i byen, har Randers vist at kunne være med på trenden og placeret sig som værende en moderne by inden for hele food området

  • Nørrebro herre/dame

Butik Nørrebro, der ligger i Houmeden, åbnede endnu en forretning. Den nye butik rummer et stort udvalg af tøj til kvinder, så de oprindelige lokaler kan fokusere på herretøj. Det betyder derfor også, at begge afdelinger nu er væsenligt større end hvad de tidligere var. Begge er placeret i Houmeden.

  • Esprit

Esprit lukkede ned i Slotsgade og åbnede op i helt nye lokaler i Skt. Mortensgade, i Oktober. Flotte, nye og lyse lokaler er blevet flot indrettet på denne særdeles gode placering i Randers city.

  • Sportigan

Sportskæden Sportigan, der sælger sportstøj og sko til både herrer og damer, åbnede butik på Torvegade. Sportigan er en kæde af lokale og selvstændige butikker, som ved, hvad det vil sige at have lokal tilknytning og lokal opbakning.

  • Tøjeksperten

Herretøjsbutikken på hjørnet af Slotsgade slog dørerne op for en endnu større butik. Tøjeksperten overtog og inddrog nemlig lokalerne der tidligere husede Esprit. I de nye lokaler er der blevet plads til en afdeling med herremode for det lidt yngre segment.

  • Claire

I den ene del af Matas’ tidligere lokaler i Torvegade, kom en helt ny butik til. Nemlig mærket ‘Claire’. Mærket er tidligere set i andre butikker, men ikke som singlebrand butik. Butikken i Randers er dermed en af de første på det danske landkort

  • Hr. & Fru B

Efter flere år i det gamle apoteks lokaler, flyttede Hr. & Fru B ind i den anden del af de tidligere Matas lokaler, ved siden af Claire, i Torvegade. Det blev samtidigt et farvel til herretøjsafdelingen, men et goddag til en ny og flot dametøjsbutik. 

  • Guldmøller Outlet 

Guldmøller Outlet åbnede i december en ny og flot forretning I Brødregade.

Mange spændende tiltag og ny julebelysning

Det blev også i 2020 at endnu flere butikker, erhverv og ikke mindst lokale borgere støttede op om julebelysningen, som gjorde at byen blev belyst endnu mere og flottere end hidtil. Særligt fik den nye, lysende bamse på Østervold en fantastisk modtagelse og blev fotograferet hyppigt. Årets store begivenhed med juletræstænding af julemanden, måtte nedjusteres grundet covid-19 restriktioner, men blev istedet en del af et populært tv program på tv2 og fik stor opmærksomhed via Christian Degn.

Mange gode, spændende ting og tiltag er trods alt sket i 2020, i vores by Randers. Vi glæder os til at åbne byens forretninger fuldt op igen og byde jer velkommen i Randers City.