Den 17. november kommer der lys i de nye parkeringsskilte i Randers Midtby

På dagen hvor julebelysningen og juletræet tændes i Randers Midtby, tænder Randers Kommune også for byens nye parkeringssystem. Med systemet kan bilister blot følge skiltene til ledige p-pladser og sætte bilen få minutters gang fra centrum.

2000 parkeringspladser tæt på centrum

“Der er omkring 2000 parkeringspladser med få minutters gang til centrum, og nu har vi et system, hvor bilister bare skal følge skiltene for at finde en plads, der er ledig. Dermed kan bilister undgå at spilde tid og kilometer på at køre søgende rundt efter en parkeringsplads i midtbyens gader. Og samtidig får vi en fredeligere bymidte med mindre trafik til gavn for alle i midtbyen og for miljøet,” siger borgmester Torben Hansen.

Det nye parkeringssystem viser vej til ledige parkeringspladser med dynamiske skilte langs centerringen omkring Randers Midtby bestående af Tørvebryggen, Havnegade, Rosenørnsgade, Markedsgade og Vestervold. På alle indfaldsveje viser skilte det aktuelle antal af ledige p-pladser i begge retninger ad centerringen. Og når man kører på centerringen, er der information om antallet af ledige pladser på de lokale p-anlæg, man passerer, og på anlæg længere fremme.

Det oplyser Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Det betyder også, at det bliver endnu nemmere at finde en plads til bilen inden et besøg til de mange juleoplevelser i Randers City i november og december.
Vi glæder os meget til at se jer i Randers City.

https://randerscity.dk/oplevelse/