Parkeringsskilte i Randers Midtby

Med parkeringssystemet kan bilister blot følge skiltene til ledige p-pladser og sætte bilen få minutters gang fra centrum.

2000 parkeringspladser tæt på centrum

“Der er omkring 2000 parkeringspladser med få minutters gang til centrum, og nu har vi et system, hvor bilister bare skal følge skiltene for at finde en plads, der er ledig. Dermed kan bilister undgå at spilde tid og kilometer på at køre søgende rundt efter en parkeringsplads i midtbyens gader. Og samtidig får vi en fredeligere bymidte med mindre trafik til gavn for alle i midtbyen og for miljøet,” siger borgmester Torben Hansen.

Det nye parkeringssystem viser vej til ledige parkeringspladser med dynamiske skilte langs centerringen omkring Randers Midtby bestående af Tørvebryggen, Havnegade, Rosenørnsgade, Markedsgade og Vestervold. På alle indfaldsveje viser skilte det aktuelle antal af ledige p-pladser i begge retninger ad centerringen. Og når man kører på centerringen, er der information om antallet af ledige pladser på de lokale p-anlæg, man passerer, og på anlæg længere fremme.

Det oplyser Randers Kommune i en pressemeddelelse.